Akupunktør Vibeke Green Krabbenhøft

Created with Sketch.

Vibeke Green Krabbenhøft

Jeg er uddannet sygeplejerske og har de seneste 6 år arbejdet med behandling af lidelser i mave- og tarmsystemet.

Jeg er uddannet akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) fra Akupunkturakademiet i Aarhus. En akupunkturuddannelse, der lever op til de strenge krav fra Praktiserende Akupunktører (PA). Jeg er RAB godkendt og medlem af PA - din garanti for høj faglighed og sikkerhed .

Akupunktur har fascineret mig i mange år, da både jeg selv, familie og bekendte har haft rigtig god effekt af akupunkturbehandlinger. De gode behandlingsresultater gav mig lysten til at fordybe mig i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).

I min klinik lægger jeg stor vægt på tillid, fortrolighed og seriøsitet. Behandlingen foregår i trygge, rolige omgivelser og altid med respekt for dig som klient og de problemstillinger der behandles.

Jeg sætter god tid af til hver behandling.

Vibeke Green - Green Akupunktur

"Det enkelte menneske har aldrig med et andet menneske at gøre,
uden at holde noget af dets liv i sin hånd"

Løgstrup

Praktiserende Akupunktører

Green Akupunktur er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA)

Klik på logoet herover, hvis du ønsker at læse mere om, hvad det betyder for dig i praksis.

Registreret alternativ behandler

Vibeke Green Krabbenhøft er RAB godkendt.

Hvis du vil læse lidt om, hvad RAB er, og hvorfor det er vigtigt for dig, så klik på logoet herover.

Sygeforsikring Danmark

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til akupunktur behandlinger.

Læs om de aktuelle satser, ved at klikke på logoet herover.