Øreakupunktur / Auriculoterapi

Created with Sketch.

Auriculo betyder øre på latin og terapi betyder behandling.

Auriculoterapi er en behandlingsmetode, hvor man anvender reflekspunkter/-zoner i det ydre øre til behandling.

Øreakupunktur er udviklet i Frankrig i 1950érne af den fransk ingeniør, biolog og læge Dr. Paul Nogier. Behandlingsformen er under fortsat udvikling og tilpasning.

​Øret scannes for ubalancer med en elektrisk punktsøger og behandles efterfølgende akupunkturnåle eller permanåle. Permanåle er meget små nåle, som bliver siddende i øret og falder ud efter ca. en uges tid.

​Øreakupunktur benyttes især til rygestops- eller vægttabs behandling, allergi samt til psykiske forstyrrelser. Ofte kombineres øreakupunktur med traditionel kinesisk akupunktur, da nåle i øret understøtter selve akupunkturbehandlingen.

rygestop - nikotinafvænning ved hjælp af akupunktur

Rygestop / nikotinafvænning

Der er mange gode grunde til at stoppe med at ryge, både for dig og for dem omkring dig. Du skal finde ”dine egne” gode grunde til at stoppe!!

Med øreakupunktur kan man afhjælpe trangen til nikotin. Jeg tilbyder et 6 ugers forløb med øreakupunktur. Vanen er en faktor, du selv skal arbejde med, her kan nålene ikke hjælpe.

For optimal effekt af behandlingen er det vigtigt, at du ikke har røget eller drukket kaffe på behandlingsdagen

Ved behandlingen sættes små nåle i ørerne, der med deres  virkning sørger for at erstatte nikotinens effekt. Nålene sidder i op til 10 dage og giver et godt resultat, da de sørger for, at der konstant gives signaler til kroppen. Du kan godt få lyst til en cigaret efter et par dage, men du har ingen abstinenser.

Første behandling varer ca. 1 time med samtale. Opfølgende behandlinger varer ca. 30 minutter, hvor du får sat nye nåle i ørerne.

Vægttab og sukkertrang

At gennemføre et vægttab er hårdt arbejde - der findes ingen nem og hurtig løsning.

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker et vægttab. Du skal finde ”dine egne” gode grunde!!

For at du lykkes med et vægttab, er det vigtigt, at du er motiveret.
Øreakupunktur kan ikke stå alene, når du ønsker et vægttab. Du skal være indstillet på kostomlægning og øget motion. Øreakupunktur kan understøtte vægttabet ved at mindske sukkertrangen og sultfornemmelsen. Vanen er en faktor, du selv skal arbejde med, her kan nålene ikke hjælpe. Du skal arbejde med at skabe nye sunde vaner.

1 Første behandling varer ca. 1 time inklusiv samtale og behandling.
Opfølgende behandlinger varer ca. 30 minutter, hvor du får sat nye nåle i ørerne.

Se priser her

vægttab ved hjælp af akupunktur